gallery/kalardovo logo

Centar kluba, naravno, je gusarski brod- kompleks za decu posebno napravljen za nasu plazu. Oko njega postoje ljuljaske, slajd tobogani, trambolina, sand box i druge decije zabave. Klub je ogradjen i vrsi se briga o vasoj deci tako da roditelji mogu da napuste decu u tom podrucju i uzivaju u odmoru na plazi ili provesti neko vreme u restoranu J. Da bi deca I roditelji uzivali pored igralista organizovali smo nepusacke zone sa lezaljkama i suncobranima.

Pored dnevne piratske zabave decu cekaju I kreativne aktivnosti, performanse i emisije, koncerti I decije diskoteke, gledanjem decijih I crtanih filmova na velikom ekranu.

I, naravno, ne mozemo dozvoliti da mladi gusari budu gladni. Poseban deciji meni ce zadovoljiti I brutalni piratski apetit. A oni koji jedu dobro roditelji im mogu kupiti I sladoled ili nas poseban dezert.

Mi cemo se potruditi da nasi mladi gosti provedu dosta vremena na plaza Kalardovo.

DECIJI KLUB

Dragi roditelji, bake i deke, mi vrlo dobro znamo da je put do mora veoma vazan i znacajan dogadjaj za svaku porodicu. Pored morskog vazduha, sunca i kupanja deci moramo ponuditi zanimljive aktivnosti, nahraniti ih zdravom i ukusnom hranom i da se osigura njihova bezbednost. Sve ovo mi cemo vam obezbediti na Kalardovo. Nasoj deci ce biti zanimljivo, zabavno i bezbedno.

Kalardovo je sama priroda stvorila za decu, plitko more i blagi ulazak u vodu, pescano dno i topla voda- sve za radost i zabavne igre, ali nismo zadovoljni onim sto je priroda dala, i pretvorili smo plazu u pravu Kalardovo Kids Klub, zabavu za decu svih uzrasta.