gallery/kalardovo logo

RESTORAN

Restoran Kalardovo- je neobican za plazni restoran.Da, naravno imamo plazni meni za brzu i jeftinu uzinu gde u ponudi imamo pice, pljeskavice, cevape, corbe,... ali mi smo ponosni sto mozemo da ponudimo nasim gostima i jela sa najsvezijim morskim plodovima i ribe, sirok spektar salata i vegetarijanska jela, odreske kao i jela nacionalne kuhinje

Glavna odlika svakog  restorana je dobra hrana, i mi ovde imamo hranu kojom mozemo da zadovoljimo i nase goste.Sef kuhinje restorana Kalardovo- Milos- uprkos svojom mladosti ima veliko radno iskustvo u raznim restoranima kao i sirok arsenal jela. U nasem restoranu mozete naruciti salatu od hobotnice, hobotnicu na zaru, muslje na buzari, kao i druge morske specijalitete. Nudimo izbore sveze ribe gde jasno pravimo razliku izmedju divlje ribe i ribe sa uzgoja. Pripremamo ukusne stekove, pravimo razna mesa ispod saca, socne pilece medaljone i naravno tradicionalna jela sa rostilja. Pravimo i vise vrsta domaceg hleba ukljucujuci i domaci hleb od razenog i kukuruznog brasna. Paste i rizota, tradicionalne corbe, vegetarijanska jela cine nas meni takav da moze da zadovolji i najzahtevnije ukuse.

Pored ukusne hrane potrebna su ukusna pica, tako smo napravili vinsku kartu sa vinima koja se savrseno uklapaju sa nasim menijem. Nudimo uravnotezeni niz balakanskih vina a za konzervativne ljubitelje vina tu se nalaze i poznata francuska kao i vina novog sveta. Nismo mogli ignorisati ni ljubitelje piva. Pivopije, za vas imamo tri vrste tocenog piva: svetlo Niksicko i Pilsner, kao i tamno Velkopopovicki Kozel. Za pivopije nudimo bruskete, pileca krilca, kobasice, i druge ukusne zalogaje. Ti ces morati sa nama?

Nalazimo se na odredjenoj udaljenosti od grada i magistrale. S jedne strane to je minus jer do nas je tesko doci bez automobila ili taksija ali s druge strane to nam omogucava da ponudimo gostima privatnost i mir koje nisu dostupne u gradu, posebno u spicu sezone.

Kada se toplota dana povuce i ljudi hrle sa plaze kuci, restoran Kalardovo se pretvara u ugodno mesto pogodno za romanticne vecere u dvoje  kao i porodicne vecere. Unutrasnjost restorana kombinuje ukus ribarskih koliba i udobnog porodicnog restorana. Osvetljenje, akusticna muzika i sum mora, kao i pazljivo i prijateljski nastrojeno osoblje ce sigurno uciniti vas boravak prijatnijim

gallery/002 2
gallery/002 1
gallery/002 3